Blog

Csak egy kis info rólam...

2014.03.22 13:41

Nos. Hát a skype sajnos elmaradt, de még elvileg bepótoljuk.:/ Mint már az előző bejegyzésemben is  mondtam, romlanak a jegyeim. Németből újabb 4-t kaptam, ami rontja az átlagomat. De most eldöntöttem magamban, h jobban készülök az órákra (nem tudom, mennyi fog ebből megvalósulni:D), és a dogákra nem az utsó pillanatban kezdek el tanulni. 

Emellett azt is eldöntöttem, hogy kijárok a környékre futni, szóval a terv az, hogy hnap reggel a bátyámmal kimegyünk. Hogy ebből mi lesz....:D Jelenleg körmöt festek, most vettem egy új körömlakkot, a neve asszem "ice", mondjuk egéz jó név hozzá, krémfehér, és lila csillogó hatása van. 

Ez nem az én körmöm, csak nagyon tetszik:D

My friends..

2014.03.19 18:41

Vidám vagyok, de mégis egyre rosszabbak a jegyeim... Úgyértem, eddig kitűnő voltam mindenből, most meg föci 4 és fizika 3. Jó persze nagyon nincs okom panaszkodni, de nekem ez így annyira nem jó. Viszont a fizikát a drága padtársammal J-vel végigröhögtük, de annyira, h folyt a könnyem:D Szerencsére mostanában nagyon jól megvagyunk, és a többiekkel is megtalálom a hangsúlyt, egyedül egy ember idegesít marhára; T. Egyszerűen zavar a viselkedése, meg a bunkózása, de sem én, sem J. és egy másik lány sem, akit nevezzünk mondjuk Mandy-nek, szóval nem bírjuk, de valahogy mindig odakerül a csapatunkba, mert másik 2-3 barátnőm bírja... Ráadásul folyton féltékenykedik egy srácra mert én és Zs. jóban vagyunk vele. De hát, istenem most arról mi nem tehetünk, hogy neki az érdeklődési köre tökre más, mint a srácé, és nekünk meg szinte ugyanaz. Egyébként nagyon fura, h Zs-vel közöttünk csak két hét van (mármint korban) és szinte teljesen ugyanolyanok vagyunk és az utóbbi 8 évben néha nagyon jóban volzunk, tehát szinte legjobb barátnők, de ha egyszer összevesztünk, arról az egész osztály tudott, és két részre szakítrottuk, nagyon durva. De jelenleg nagyon jóban vagyunk, viszont nem tudom mi lesz, ha itt marad a gimiben is, mert egy osztályba és egy szakra is jelentkeztünk, és gimiben azért elég durván lehet veszekedni. De lehet, hogy végig jóban lezünk, legalábbis remélem, mert nagggyon jó vele beszélgetni meg hülyéskedni, csak kicsit fura, mert könnyen kiakasztod, és akkor egy ideig bunkó lesz veled. Meg simán kibeszél a hátad mögött, ha valami nem tetszik neki, de ha jóban vagy vele akkor meg is véd veszekedés esetén. Szóval elég fura a csaj. De tud nagyon aranyos is lenni...

Ma úgy egy óra múlva skypeolok S-sel, izgulooook:)) Remélem minden oké lesz! Na majd később, pusszXO

Szavazás

2014.03.18 20:12

Elkészültem az Agymenők ajánlásával, és a sorozatoknál szavazást indítottam, kiváncsi vagyok a véleményetekre! Szavazzatok!:)

Sorozatok

2014.03.18 16:18

Az eddig elkészített sorozatajánlóim: 

A közeljövőben tervezem az Agymenők c. sorozatot, és a Sherlock-ot megírni. Légyszi írjátok meg, h mit gondoltok, köszi:)

 

Ruhááák:)

2014.03.17 23:36

Semennyi időm nem volt ma, ugyanis fogorvoshoz mentem (fogszabályzó°-°) és bementünk a Váci utcába kicsit körülnézni. Találtam egy táskát, egy gyönyörű ruhát  és egy halványrózaszín bőrdzsekit a Reserved-ben, szóval ha összekaparok egy kis pénzt tuti, hogy megveszem valamelyiket, mert imádom mindhármat.^^ Egybknt nem vagyok különösebben oda a rózsaszínért, de ez a dzseki álomszéép:))

Sajnos a táskáról nem tudok képet mutatni, de ezek szerintem gyönyörűek.

Utálom azt, amikor ott kell hagyni a boltban azokat a ruhadarabokat, amik rövid idő alatt annyira megtetszenek, h nagyon nehéz megválni tőlük... Gondolom nem csak én vagyok ezzel így:) Írjatok, nektek tetszenek a képek?

Forrás

 

Love^^

2014.03.14 13:48

Mint említettem ma ünnepség volt a suliban, nem volt rossz, de hamarabb végeztem mint ahogy számítottam, ezért A-val elmentünk kávézni:) Elég jól éreztem magam, sokat beszélgettünk, legalább kibeszéltük magunkat. Délután megyek edzésre B-vel már rég taliztnk, eddig beteg volt és nem volt közös edzésünk...

Imádom ezt az időőt:3 

Epeeer...^^

2014.03.13 23:45

Imádom az epret, az egyik kedvenc gyümölcsöm^^ És anya vett egy nagy dobozzal:) Úristen annyira finom volt, és nem ilyen pici éretlen eprek voltak, hanem nagyok és lédúsak... Kábé öt perc alatt megettem az egészet, már nagyon hiányoltam, és nagyon jól néztek ki:D És mellé még csokit is ettem, ami dobott rajta, és ettől annyira finom lett, hogy a végén sajnáltam, hogy megettem:D 

Szóval eléggé jól esett, mert tegnapi napom elég borzasztó volt, nem is beszélek róla, mindenesetre teljesen kiakadtam, úgyhogy legalább ma kaptam egy ki kárpótlást:D Ma a suliban semmi különös nem volt, de beszéltem A-val és elmeséltem neki a tegnapi napomat, jó volt, hogy megbeszélhettem vele, mert ritkán vagyok ennyire ki - de ha egyszer kiakadok, akkor nagyon nehezen nyugszom le -, és most haragszom pár emberre, mert rohadtul megbántottak, és olyanok, akikben bíztam. De tök cukik voltak a barátaim, egy csomóan kiálltak mellettem, legalább megtudtam, hogy kik az igazi barátaim.ˇˇ Csak az a gáz, h egy olyan ember is sunyiskodott a hátam mögött, akivel elvileg barátnők vagyunk:/ 

Na de mindegy, a lényeg az, hogy ma legalább egy kicsit felvidultam. Viszont holnap lesz ünnepség a suliban, basszus nincs kedvem kiöltözni...

Jó éjt! XO

Annnnnyira.....

2014.03.11 17:09

Nem bírtam. Egyszerűen nem bírtam ki röhögés nélkül. 

Szóval az egész nyelvtanon kezdődött. Zs.-vel szokás szerint hülyéskedtünk, még röpdoga közben is, és a tanárnő figyelmen kívül hagyott minket, mert tulajdonképpen nem zavartuk az órát, elvoltunk magunkban, és ő pontosan tudja, hogy tudjuk az anyagot, mert (nem felvágósan, de tényleg:P) mi mindig jó dogákat írunk, és felvételiben is jót alakítottunk:) . Előttünk egy lány ült, akivel jóban vagyok, Zs. is, és mindig hátrafordult, hogy mit nevetünk, és ő meg rajtunk nevetett, ahogy mi nevetünk (bocsi, rossz mondat). Mindenesetre itt szakadtunk el a valóságtól és annyira kellett nevetnünk, hogy már sírtam és fájt a hasam:D Zs. mellettem szintén így volt, persze mindezt teljesen csendben, de egy idő után  nem bírtuk és kirobbant belőlünk. Az egész csoport minket figyelt mosolyogva, még a tanárnő is, azután kedvesen megkért, hogy kicsit csendesebben nevessünk. Persze ekkor csengettek ki, úgyhogy sikerült nagyjából lenyugodnunk, de nem is emlékszem mikor nevettem ennyit utoljára. 

A nyelvtanom tehát jól alakult:)) Törin az egyik kedvenc tanárnőm már azt mondja, hogy mondja be valaki a jó választ, és rögtön hozzáteszi, hogy rajtam és C.-n kívül:)

 J.-vel ma jól megvoltunk, sokat beszélgettünk, csak hamar elváltunk, mert más óráink voltak, de egybknt jó volt vele beszélni, csak most kicsit szomorú volt, mert nem úgy sikerült a felvételije ahogy azt ő elvárta - és a családja -, de hát szurkolunk neki, hogy bejusson odaa ahova szeretne. Mellesleg nagyon okos a csaj, csak mindent túl izgul, de szerintem ő az egyik legokosabb az osztályban. Akinek nem jött össze a nap az T. volt, ő most fura viszonyban van a padtársával, de mondjuk vele annyira nem vagyok jóban, inkább a közös német és a baráti körünk miatt szoktunk beszélni. Teljesen más az ízlése meg minden, és nekem kicsit fura a csaj, és mint a legtöbb hozzá hasonló ő is elég kétszínű. 

 

Mindent összevetve a napom egész jó volt, de voltak hullámvölgyök. Dee mindenki legyen boldog, tavasz vaaaaaaan:))))

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

"Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom, és egy feledhetetlen szerelem."

 

 

"Nekünk magunknak kell annak a változásnak lennünk, amit a világban látni akarunk." Gandhi