Blog

Ajánlók

2014.03.10 18:28

Megcsináltam néhány ajánlót, remélem tetszik:) A filmeket ITT találjátok a sorozatokat pedig ITT. Jó szórakozást! XO

something new...

2014.03.10 16:52

És még mindig jó idő van:)) Ma voltam edzésen, ami nem ment olyan jól, mint reméltem, de azért valamit összehoztam. A suliban két dogát írtunk, matekból és irodalomból, az irodalmon nagyon egyszerű volt, a mateknál, pedig az egyik feladatot elrontottam:// Zs.-vel végig röhögtünk és beszélgettünk, J.-vel ma csak egy közös órám volt, szóval nem beszéltünk túl sokat, de majd holnap, akkor úgyis nagyrészt együtt leszünk. Tegnap folyamatosan olvastam, mert ey kötelezőt kellett mára elolvasni, rettenetesen unalmas volt, és magamhoz képet igen lassan olvastam. A hétvégém teljesen elúszott sajnos... Egyébként hamarosan lesznek sorozatajánlók, csak előbb még megírok párat, de igyekszem:) Majd később jelentkezem XO

Tavasz^^

2014.03.07 00:23

Tavaaasz:)Az azt jelenti, hogy már vége van a hülye télnek, és végre jön a nyár:)) Annyira vártam, ma szoknyában mentem suliba, és egyáltalán nem volt hideg... Szóóval ma jó napom volt:) Lazák voltak az órák és J.-vel meg a többiekkel végig röhögtük az egész napot, úgyhogy ma nagyon vidám voltam. A szoknyámban kivételesen jól éreztem magam, bár kiszakadt a harisnyám a rohadt széktől és azzal bénáztam, de aztán megoldottam:D Plusz délután vettem egy új cipőt, nagyon tetszik, -végre- tavaszi cipő, és persze magassarkú, de jól néz ki.

Rajzon most tudtam valamit kezdeni magammal, mert befejeztem egy régi rajzomat, miközben a többiek kubista stílusban rajzoltak:D Nekem egyáltalán nem a stílusom, utálom, ha nem pontos egy rajz, ezért én inkább az "azt-rajzold-amit-látsz" elvű vagyok.. De szerencsére a rajzom jól sikerült, nagyon sokat dolgoztam rajta, végül összehoztam:) 

Ma rászálltunk egy témára, ami az egyik barátnőnkkel kapcsolatos - ugyanis teljesen bele van esve a padtársába - és kicsit viccelődtünk vele, de szegény teljesen elvörösödött, ugyhogy hagytuk a témát. 

Úgy látszik a tavasz kezdete mindenkire jó hatással van, ritkán látni, hogy az osztály ennyire jókedvében legyen...

Mindenesetre most jó napom volt:) Sokat szerkesztettem az oldalon is, remélem jó lett. 

Jó éjszakát XO

Véééégre..

2014.03.03 00:07

Végre egy normális hétvége. A péntekem nagyon jól telt, átjött A. és 3-ig fennt voltunk és vihogtunk:D persze azért kicsit ittunk (vagyis ő ivott), amitől vidámabbak lettünk de kurva jól éreztem magam. Szóval szombaton elég későn keltünk, mindketten hullák voltunk, mert éjjel be nem állt a szánk, szinte mindenről dumáltunk, én kicsit hülyéskedtem (perveeerz:D), meg rögtönöuzünk egy kisebb fajta divatbemutatót is:) Aztán sajnos le kellett lépnie, de akkor is jó volt, h átjött, legalább egy kicsit felengedtünk mind a ketten, ugyanis neki mindjárt vizsgáznia kell, én meg dolgozat hegyek között élek, és mostanában rosszul alszom. 

Ami viszont jó hír, hogy válaszolt S. és tegnap sokat beszéltünk, szóval szintén jó pont:)) Régebben amikor beszéltünk szűkszavú volt és soká válaszolt -szerencsére nem csak velem, mindenkivel így volt -, tegnap viszont folyamatosan írt, és viccelődött velem, tök cuki volt<3  

 

Kicsit mindenből...^^

2014.02.26 00:04

Sokat gondolkodtam azon, h mit is kéne írnom első bejegyzésként; valami bevezetőt, vagy csak úgy kezdjem el írni azt, ami jól esik. Végül a második mellett döntöttem, ugyanis semmi értelme ha írok még egy bemutatkozást. Igazából már régóta gondolkodom, hogy nézzen ki az oldal, miket találjak ki, hogy érdekesebb legyen. De ahelyett, h agyalnék csak le kellett volna ülnöm a gépem elé és csak gépelni....

 Szóval ma a suliban nem történt igazán semmi, csak egy ribanc csaj kavarja ott a dolokat, szemét módon, azzal nem törődve, h mit is csinál valójában. Már kurva sokszor eljátszotta azt, h bízhatunk benne és mindenki elmond neki valami olyan dolgot- titkot - amit nem kéne, csak van a lányban valami olyan tulajdonság, h megnyílsz előtte, és nem gondolkozol, hanem kimondod. És ő ezt felhasználja, megszivat, és eltereli az emberek figyelmét magáról, és így ő nem lesz hiibás. Viszont arra nem gondolt, h egyszer mindenkinek elege lesz a színjátékából, és majd ő lesz az akit megszéggyenítenek és kiutálnak. Ma is utolsó órában odadobott nekem egy levelet, amiben egy olyan kérdést tett fel, aminek semmi alapja nem volt és amikor ezt megmondtam neki azt mondta h a szemébe hazudok, miközben a folyosón odagyűlt pár gyerek és ezt hallgatta, viszont konkrétan hazug ribancnak állított be, és ez ellen csak tiltakozni lehet, de nem akartam nagyon felfújni a dolgot, ugyis késésben voltam...

 

De amikor végre hazaértem este ráírtam a barátnőmre, aki rendesen helyrerakott, úgyhogy mostmár megnyugodtam ez ügyben. Egyébként A.-val sokat beszéltünk, mostanában egyre többet, aminek örülök, mert legalább tudom, h van egy olyan ember akiben megbízhatok. Félre ne értsetek vannak barátnőim, de velük nehezebben találom meg a hangsúlyt, egyesek kissé gyerekesek, de azért van akivel tudok beszélgetni, csak utálom amikor tudom h mit gondol valójában, és tudom, hogy hány ember szerint vagyok ribanc. Mondjuk szerintem az emberek fele nem tudja behatárolni a jelentését, ugyanis nem vagyok olyan, aki miniszoknyában rúzzsal a száján nyávog, csak szeretem a magasabb sarkú cipőket  - nem tűsarkú- , és nem lógok egyfolytában a plázában saját magamat fotózva. A stílusom inkább az elegáns, vagy a feket farmer+bőrdzseki+tussal kihúzott szem. Amiért el szoktak ítélni az emberek, az az h szeretek a fiúkkal lógni, mert néha értelmesebbek a többieknél, és ők nem néznek le senkit. 

 

 

Szóval néha változik a hangulatom, és akkor mindig másokkal lógok, de egyébként van baráti köröm, csak kevesen érik el h meg is bízzam bennük.

Nos, mára ennyit, jó éjt.XO

 



 

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5

"Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom, és egy feledhetetlen szerelem."

 

 

"Nekünk magunknak kell annak a változásnak lennünk, amit a világban látni akarunk." Gandhi